Cazare in Sighisoara - Clienti Pensiunea GIA

Sighisoara, Str. Libertatii 41
Romania, jud Mures
+40 722 490 003
office@hotelgia.ro
Despre noi Servicii Camere Tarife Galerie foto Contact Sighisoara Rezervari Tur virtual
Meniu
Excursii si tabere
Clienti
Aprecieri clienti
Festivalul de arta medievala
Istoricul Pensiunii Gia
Oferte Speciale
Newsletter
Evenimente
•Sighisoara Blues Festival
Festivalului International de Blues de la Sighisoara se va desfasura intre 25-27 februarie, 2010. In  cele  3 zile ale festivalului, recitalurile  vor  incepe de la orele 19.30 si  cuprind 2 concerte pe seara a cate 80 de minute. Vor fi prezente  nume de varf ale blues-ului din Europa si din America.
•Zilele Orasului Sighisoara
Organizat de Primarie, evenimentul are program diversificat si cuprinde: conferinte(despre istoria, respectiv patrimoniul istoric si cultural al orasului medieval), expozitii de fotografii si picturi cu teme legate de Sighisoara,intreceri sportive si program folcloric.
•Noaptea Muzeelor - Muzeul de Istorie
Poate cuprinde vizita gratuita la Muzeul din Turnul cu ceas, procesiuni ale copiilor(ce desfasoara program de cintece si poezii in cetate si sunt imbracati in spiridusi),papusi gigant(de 3 m.),expozitii, concert al fanfarei din oras, piese de teatru etc.
•Festivalul FolkART
Se desfasoara  pe platoul Vila Franka( un loc frumos de unde se vede intreaga Sighisoara) si, pe linga recitalurile unor nume consacrate, are loc un concurs de interpretare la care sunt invitati sa se inscrie tineri talentati, dornici de afirmare.
•Festivalul Sighisoara Medievala
•Festivalul de Muzica Academica
Cuprinde cursuri, prelegeri si concerte  tinute  atit   de muzicieni de mare prestigiu intenational cit si de tineri foarte talentati si valorosi. Dealtfel, Sighisoara  are o traditie in desfasurarea de concerte, cu mai bine de un secol in urma, in a doua jumatate a secolului al XIX-lea, in orasul medieval  au concertat Johannes Brahms si marele violonist austriac Joseph Joachim.Toti cei care iubesc muzica buna se pot bucara de armonia muzicii clasice.
•Festivalul ProEtnica
Centrul Educational Interetnic pentru Tineret. Timp de citeva zile (de obicei 10), in luna august, Pro Etnica ofera sighisoarenilor si turistilor in program variat in care, cele aproximativ 20 de comunitati participante(germani, maghiari, italieni, rusi, lipoveni, croati, evrei, slovaci, cehi, ucraineni, polonezi si altii) ofera un program variat constind in: dansuri, muzica, teatru de papusi, mese rotunde si prelegeri, expozitii, standuri de prezentare si vinzare a unor obiecte facute de mesteri populari, filme documentare, sesiuni de informare si chiar un bal interetnic. Totodata, in fiecare seara a Festivalului au loc concerte ale unor trupe si artisti renumiti (in 2008 au fost Hara, Desperado, A.G. Weinberger).
•Festivalul Fanfarelor
Atat turistii care viziteaza Sighisoara cit si localnicii vor putea urmari mini recitaluri sustinute de fanfare din Romania  si din alte tari, vor putea vedea defilarea prin centrul orasului si patricipa la concertele desfasurate in Piata Cetatii.
•Festivalul Sighisoara Muzicala
Cuprinde concerte sustinute atit de sighisoareni cit si de nume consacrate.
       Clienti

Clienti pe care i-am avut:
•  Personalitati publice - Ioan Gyuri Pascu si formatia sa de muzica, cantareata Gia, formatia Impact, formatia Blackbeers, Voltaj.

•  Am avut contracte cu Institutii : profesori si studenti de la Facultatea de Geologie din Bucuresti si profesori si studenti de la o facultate similara din Statele Unite au desfasurat un amplu studiu de seismologie in aceasta zona si au fost cazati la noi timp de o luna.
 La sfarsit de  an scolar( 2009, 2010,2011), timp de 2-3 zile, studenti de la Geografie si Geologie, din Cluj Napoca si Bucuresti  au desfasurat  practica in zona si au fost  cazati la Gia.

•  Am derulat si derulam contracte cu firme ce desfasoara lucrari la Sighisoara: ex. Monolit- (domeniul constructii), Rompetrol, Grup Feroviar,Rail Cargo si Unicom Trans (domeniul feroviar ), Imsat S.A.(instalatii industriale), Marcora si  Eurologistica (domeniul constructiilor) ,Alfaclima(instalatii industriale), Dafora(departamentul constructii),Geosond( foraje),Tempos
( lucrari in domeniul electicitatii) etc.    

•  Suntem o locatie foarte buna pentru persoanele ce se afla in tranzit, in interes de serviciu. In acest sens, sunt multe firme care cazeaza angajatii la noi.

•  Am avut multe grupuri de elevi in excursie ( preturile sunt convenabile pentru  aceasta categorie de clienti), din orase ca: Cluj Napoca, Ploiesti ( au organizat banchetul la Sighisoara si ne-au ales ca locatie de cazare) , Bacau( multi clienti  au venit de acolo- chiar si citeva grupuri de sportivi ), Bucuresti ( de la scoli generale si licee) , Slobozia, Galati, Craiova etc.

Lucram ( in proportie de 70--80% ) cu turisti straini, care stau la noi doar cate  o zi sau doua insa am avut si clienti din diverse tari(Olanda, Norvegia, Germania) care s-au cazat pentru perioade mai mari(au derulat programe de ajutorare sau au muncit in zona).
Cere informatii?
Nume :  
Telefon :  
E-mail :  
Newsletter :  
Mesaj, intrebari :  
:
 
 
Curs Valutar BNR
2024-07-22
EURO 4.9716 LEI
USD 4.5645LEI
Portalturism.com
Legaturi utile
Sighisoara Rent a Car
Pizza Sighisoara
Rent a Car Sighisoara
Jaluzele Sighisoara
Sighisoara Romania
Restaurant Pizzerie Venetia
Optica Iris Sighisoara
Romania Explorer
Floraria Ikebana Sighisoara
Sighisoara Turism
Farmacia Rubin Sighisoara
Restaurant Concordia
Despre noi Sighisoara Servicii Camere Tarife Galerie foto Contact Rezervari
Copyright ? 2009 GIA SRL. Toate drepturile rezervate. StaHo Design